Novosti

“Štedna boja” – Dulux Trade Vinyl Matt Light&Space

Dulux Trade Vinyl Matt Light&SpaceStvaranje iluzije i dojma prostranosti postojećeg prostora oduvijek je izazov. Mnoge današnje zgrade imaju manje prozore, mračna potkrovlja i hodnike sa vrlo malo prirodnog osvjetljenja. Upravo ti prostori zahtijevaju iznalaženje novih načina kako unijeti više svjetla u stambeni i radni prostor.

 

Dulux Trade Light & Space Vinyl Matt je posebno razvijen kako bi riješio upravo ove izazove – ispunjavajući tako sve veće potrebe i očekivanja da se takvi prostori učine još svjetlijim i prostranijim. Zahvaljujući inovativnoj formuli ovog proizvoda koja omogućuje uštedu energije do 20% ujedno svojim jedinstvenim refleksivnim rasponom boja čini ove prostorije znatno svjetlijim, većim i prostranijim.

 

  

 

Na kojem principu funkcionira Dulux Trade Light & Space Vinyl Matt?
Dulux Trade Light & Space Vinyl Matt boja razvijena je specijalno kako bih zadovoljila visoke ekološke standarde. Sadrži revolucionarnu LumiTec tehnologiju sa visoko refleksivnim komponentama, koja vidljivo manje upija i više reflektira, kako prirodno tako i umjetno svjetlo nazad u prostor, čime pridonosi dojmu povećanja prostora i time unaprjeđujući prostor i ambijent ujedno štedeći električnu energiju do 20%.

 

Istraživanja pokazuju da korištenje Light&Space Vinyl Matt boje može rezultirati u uštedi električne energije, iz dva razloga:

  1. moguće je instalirati manji broj rasvjetnih tijela ukoliko se arhitekt i investitor dogovore da će u tom prostoru uvijek biti korištena visoko refleksivna boja
  2. povećana količina dnevnog svijetla može značiti da će biti potrebno manje električne energije  pod uvjetom da postoji programirani sustav za rasvjetu koji omogućuje gašenje odnosno paljene kada ima dovoljno dnevnog svjetla.

 

 

Light &Space Vinyl Matt je dostupna u inovativnom i karakterističnom rasponu boja – što znači da po prvi puta nije nužno koristiti isključivo bijelu boju kako bi se prostor učinio svjetlijim i većim.
Raspon boja je dostupan u 26 nijansi u pakiranju od 5 litara, koje su sve do jedne gotovo dvostruko više refleksivnije od uobičajenih svijetlih ili bijelih boja. Zahvaljujući njima, svijetlo je u prostoru ravnomjernije raspoređeno i time se stvara dojam većeg i prostranijeg prostora.

povratak na vrh

InDizajn 3. sezona

Pogledajte nove ideje iz inspirativne radionice Mirjane Mikulec!

 

Više…

povratak na vrh

Akcija uređenja vrtićkog prostora pod geslom Dulux branda: Let`s Colour

Akzo Nobel Boje Hrvatska odlučili su donirati Dulux boju kojom će roditelji i djeca vrtića Šegrt Hlapić obojiti i uljepšati njihov mali amfiteatar.

 

Pozivamo Vas u srijedu 2. svibnja u 10:30h na uređenje vrtića Šegrt Hlapić, Sesvete
Dobriše Cesarića 4.

 

Stoga pridružite nam se i pogledajte kako ćemo urediti prvi vrtić u nizu.

 

(više…)

povratak na vrh

Boja za novi početak

Oduvijek ste potajno maštali kako bi bilo sjajno uskladiti boju zidova sa omiljenim detaljima vašeg doma?

 

Novost na našem tržištu, jedinstvena aplikacija Dulux Colour Click pomoći će vam da od sada sami iskombinirate i uskladite boje koje će oplemeniti vaš dom. Riječ je o inovaciji koja olakšava usklađivanje boja i daje vašoj mašti na volju. Sada možete bez problema uskladiti boju zida s bojom tepiha, tapeta ili zavjesa.

 

(više…)

povratak na vrh